Alba WC Μονοπρόσωπη Α.Ε.

Η Εταιρεία

Eυαισθησία και σεβασμός για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέμα οικολογίας, ο πολιτισμός και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, επιβάλλουν την ύπαρξη και χρήση βιολογικών τουαλετών σε δημόσιους χώρους.

Η Alba WC Μονοπρόσωπη Α.Ε. είναι από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο να καλύψει τις ανάγκες αυτές και στη χώρα μας. 'Αρχισε τη δραστηριότητά της το 1999, τοποθετώντας πάνω από 250 χημικές τουαλέτες στις σεισμόπληκτες περιοχές των Δήμων Αττικής, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και την Γεν. Γραμματεία Πολ. Προστασίας. Ιδρύθηκε το 1999 στη Θεσσαλονίκη και έχει φτάσει σήμερα να καλύπτει μεγάλο ποσοστό της Ελληνικής αγοράς. Ειδικότερα στην Β. Ελλάδα, δημιούργησε την ανάγκη ύπαρξης μιας οργανωμένης εταιρείας παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών ώστε σήμερα να πρωταγωνιστεί στον τομέα της. Η εφαρμογή των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ISO 14001 και ISO 9001, η επιτακτική ανάγκη κάλυψης υπηρεσιών υγιεινής στα σύγχρονα εργοτάξια, καθώς και η ευαισθητοποίηση των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων σε θέματα υγιεινής, μας ωθούν σε συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών μας με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα συντήρησης και τουαλέτες, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Aντικείμενο εργασιών μας είναι η μίσθωση χημικών τουαλετών, μελέτη εγκατάστασης, καθαρισμός και συντήρηση τους,
από το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Τα προιόντα της alba προέρχονται από τις καλύτερες εταιρίες του εξωτερικού και διακρίνονται για τις αυστηρές τεχνικές
προδιαγραφές τους. Τα λύματα μεταφέρονται σε εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού, γεγονός που τις καθιστά φιλικές
προς το περιβάλλον. Επιπλέον διαθέτουμε πολλούς διαφορετικούς τύπους τουαλετών, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες. Επιλέγοντας χημικές τουαλέτες alba, εκεί όπου δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με το αποχετευτικό δίκτυο, επιτυγχάνεται ένα υγιεινό περιβάλλον εργασίας του προσωπικού σας, διατήρηση της καλής εικόνας της εταιρίας σας και αποφεύγεται πληθώρα προβλημάτων που προκύπτουν καθημερινά από την έλλειψη υγιεινής.

alba-company
albawc-company
demo-attachment-91-noun_design_27029

Συνεργασίες

Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνάψει συνεργασίες, τόσο με το Δημόσιο όσο και με τον Ιδιωτικό τομέα, γεγονός που μας καθιστά υπεύθυνους και αξιόπιστους στο χώρο αυτό.

Πιο συγκεκριμένα οι σταθερές συνεργασίες μας είναι με Υπουργεία, Νομαρχίες, Δήμους, την Αεροπορία, Πυροσβεστική, Αστυνομία, Οργανισμούς Λαϊκών Αγορών καθώς και με αρκετούς Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς και μεγάλες Κατασκευαστικές - Τεχνικές Εταιρίες, Εργοτάξια κάθε είδους, Στρατό, Catering, Ιδιώτες κτλ. Η άψογη συνεργασία και εμπιστοσύνη των πελατών μας, αναδεικνύουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας.
demo-attachment-88-wood

Ιδανικές και κατάλληλες για

Εργοτάξια κάθε είδους, Λαϊκές Αγορές, Παραλίες, Λιμάνια, Parking σε Εθνικές οδούς, Πάρκα, Συναυλίες, Αθλητικές και Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, Υπαίθριους Χώρους Εστίασης, Προορισμούς Εκδρομών, Αρχαιολογικούς Χώρους, Στρατιωτικές Ασκήσεις, Περιπτώσεις Έκτακτης Ανάγκης κτλ.

Πιστοποίηση ISO

Η Εταιρεία Alba WC Μονοπρόσωπη Α.Ε. επιθεωρήθηκε από τον διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης QMSCERT και κρίθηκε οτι εφαρμόζει με επιτυχία το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015, ΕΛΟΤ EN ISO 14001:2015, ΕΛΟΤ EN ISO 45001:2018 και είναι σε θέση να παρέχει στους πελάτες της πιστοποιημένες υπηρεσίες.


Η QMSCERT, ένας διαπιστευμένος οργανισμός επιθεωρήσεων τρίτου μέρους και πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης ISO 9001 λειτουργώντας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO 17021.

Κατηγορίες Προϊόντων