Εξωτερικοί
Αυτόνομοι Νιπτήρες

SATELLITE BREEZE II ΝΙΠΤΗΡΑΣ

SATELLITE BREEZE II ΝΙΠΤΗΡΑΣ

 

Ο νιπτήρας πολυτελείας Satelite Breeze II με εντυπωσιακό σχεδιασμό και σφραγισμένο δοχείο νερού εξασφαλίζει την σωστή υγιεινή. Το Breeze II θα ενθουσιάσει τους συντονιστές εκδηλώσεων που πραγματικά θέλουν και τα δύο. Διαθέτει δύο σταθμούς με πλήρες πλύσιμο από την άκρη του δακτύλου έως τον αγκώνα και λειτουργεί με ποδο-αντλίες. Η χρήση τους είναι hands-free που είναι στάνταρ στα προϊόντα Satellite εδώ και πολλά χρόνια, παρέχοντας απρόσεκτη λειτουργία.

Το νέο Breeze II έρχεται με χαρακτηριστικά που οι χειριστές είπαν ότι θέλουν σε σταθμό πλυσίματος χεριών. Για να διατηρηθεί η ελκυστικότητά του, οι μπλε περιοχές έχουν ένα μαύρο μοτίβο που δίνει για να κρύβουν γρατσουνιές. Υπάρχουν βύσματα αποστράγγισης φρέσκου και χρησιμοποιημένου νερού και μια πρόσθετη θύρα εξόδου αντλίας στη βάση για τα λύματα. Έχει μια σφραγισμένη δεξαμενή φρέσκου νερού όπου μπορεί να προστεθεί χλώριο για να σκοτώσει τα βακτήρια.

Στέκεται σε όλες τις επιφάνειες
Σφραγισμένη δεξαμενή φρέσκου νερού
Χρήση με ποδο-αντλία
Λαβές και από τις δύο πλευρές
Θύρα αντλίας

Ύψος: 1,6μ
Πλάτος: 0,65μ
Βάθος: 0,48μ
Χωρητικότητα Φρέσκου Νερού: 76 λίτρα
Χωρητικότητα Χρησιμοποιημένου Νερού: 83 λίτρα
Βάρος: 30 κιλά

Εγγραφή
στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Εισάγετε τη διεύθυνση email σας στο πλαίσιο που ακολουθεί για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα μας προϊόντα και τυχόν προσφορές.
albawc-brand-logo

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ

Η alba ε.π.ε. είναι από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο να καλύψει τις ανάγκες αυτές και στη χώρα μας. 'Αρχισε τη δραστηριότητά της το 1999, τοποθετώντας πάνω από 250 χημικές τουαλέτες στις σεισμόπληκτες περιοχές των Δήμων Αττικής, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και την Γεν. Γραμματεία Πολ. Προστασίας.
June 21, 2024

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA