Εξωτερικοί
Αυτόνομοι Νιπτήρες

GLOBAL DUO ΝΙΠΤΗΡΑΣ

GLOBAL DUO ΝΙΠΤΗΡΑΣ

Ο νιπτήρας βαρεού τύπου GLOBAL Duo προσφέρει χώρο πλυσίματος χεριών για δύο χρήστες ταυτόχρονα με διπλούς, διαγώνια αντίθετους νιπτήρες χεριών. Χρησιμοποιώντας την βιομηχανική τυποποιημένη αντλία ποδιών για τη διανομή νερού από τη δεξαμενή φρέσκου νερού 180 λίτρων, διανέμεται νερό για το πλύσιμο των χεριών. Το χρησιμοποιημένο νερό αποστραγγίζεται στην αντίστοιχη δεξαμενή απορριμμάτων 180 λίτρων μέσα στο σώμα του νεροχύτη. Με ένα ανυψωτικό καπάκι που κλειδώνει, και οι δύο δεξαμενές είναι εύκολα προσβάσιμες για πλήρωση, απολύμανση ή άδειασμα. Συνολικά, μια εξαιρετική φορητή λύση για εκδηλώσεις, που βοηθά στην απελευθέρωση μεμονωμένων φορητών τουαλετών.

Βαρέως τύπου νιπτήρας.
Εύκολος καθαρισμός
Εύκολος στην μεταφορά
Ύψος: 1,150μ
Θέση για σαπουνοθήκη & χειροπετσέτες
Ύψος: 1μ
Πλάτος: 1,10μ
Βάθος: 0,6μ
Βάρος: 40 κιλά
Υλικό κατασκευής: UV-resistant Polyethylene
Χωρητικότητα Φρέσκου Νερού: 180 λίτρα
Χωρητικότητα Χρησιμοποιημένου Νερού: 180 λίτρα

Εγγραφή
στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Εισάγετε τη διεύθυνση email σας στο πλαίσιο που ακολουθεί για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα μας προϊόντα και τυχόν προσφορές.
albawc-brand-logo

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ

Η alba ε.π.ε. είναι από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο να καλύψει τις ανάγκες αυτές και στη χώρα μας. 'Αρχισε τη δραστηριότητά της το 1999, τοποθετώντας πάνω από 250 χημικές τουαλέτες στις σεισμόπληκτες περιοχές των Δήμων Αττικής, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και την Γεν. Γραμματεία Πολ. Προστασίας.
June 21, 2024

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA