Αυτόνομοι Οικίσκοι
με Τουαλέτες

VIP ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΙΚΙΣΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ – AMEA

albawc-autonomoi-oikiskoi-toualetes-andrwn-gynaikwn-amea

VIP ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΙΚΙΣΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΟΙΚΙΣΚΟΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

VIP ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΙΚΙΣΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΑΜΕΑ

Μεταλλικός οικίσκος βάσεως στη πρόσοψη 5 μέτρα, βάθος 2,20 και συνολικό ύψος 3 μέτρα. Ο οικίσκος τουαλετών φέρει μεταλλικό σκελετό από γαλβανισμένους κοιλοδοκούς για ασφαλή συχνή μεταφορά και τοιχοποιία από συμπιεσμένο πάνελ, έχει δυνατότητα λειτουργίας με πλήρη αυτονομία χωρίς να απαιτείται σύνδεση με δίκτυο ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτρικής ενέργειας, φέρει δεξαμενή καθαρού νερού 1 τόνου και δεξαμενή λυμάτων 1200 λίτρων.

Αποτελείται από τρία χωριστά δωμάτια wc (ανδρών, γυναικών, ΑΜΕΑ) με ξεχωριστή είσοδο το καθένα και γρίλιες για επαρκή εξαερισμό σε συνδυασμό με ανακλινόμενο παράθυρο για την καλύτερη κυκλοφορία του αέρα.
Η λεκάνη είναι κατασκευασμένη από πορσελάνη ευρωπαϊκού τύπου και σύστημα εξοικονόμησης νερού (ηλεκτρική λεκάνησύστημα κενού αέρος), ο νιπτήρα από πορσελάνη με μπουτόν και σύστημα χρονορόης, αντλία κρεμοσάπουνου, θήκη για χαρτί υγείας και θήκη για χειροπετσέτες.

Κάθε δωμάτιο φέρει αλουμινένιο αντιολισθητικό σκαλοπάτι και το δωμάτιο ΑΜΕΑ αντιολισθητική ράμπα. Επιπλέον όλα τα δωμάτια έχουν αντιολισθητικό πάτωμα και ειδικό αυτοκόλλητο για τον καλύτερο καθαρισμό στην τοιχοποιία. Στο δωμάτιο ΑΜΕΑ έχει ανοξείδωτες μπάρες στήριξης για τη βοήθεια του χρήστη.
Ο οικίσκος διαθέτει αυτόνομη ηλεκτρική ενέργεια (φωτοβολταικά πάνελ) που παρέχει εσωτερικό και εξωτερικό φωτισμό ημέρα και νύχτα με την ενεργοποίηση κατάλληλων αισθητήρων κίνησης.

Διατίθεται οικίσκος μόνο ανδρών και γυναικών διαστάσεων: πρόσοψη 2,80 μέτρα και βάθος 1,45 μέτρα.

VIP ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΙΚΙΣΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ
Δεξιώσεις, Ειδικές Εκδηλώσεις, Καμαρίνια καλλιτεχνών, Συναυλίες, Πάρκα, Λιμάνια, Περιπτώσεις Έκτακτης Ανάγκης, κτλ.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Ανοιχτού τύπου χωρίς κλαπέ
Νιπτήρας χεριών
Νιπτήρα με ποδοαντλία
Αντλία χειρός για τον καθαρισμό της λεκάνης
Αντιολισθητικό δάπεδο
Αντλία για υγρό σαπούνι
Δοχείο για χαρτομάντηλα
Κρεμάστρες
Καθρεφτάκι
Κλειδαριά

ΟΙΚΙΣΚΟΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μεταφερόμενος αυτόνομος μεταλλικός οικίσκος χημικών τουαλετών ανδρών-γυναικών.

Αποτελείται από μεταλλικό γαλβανιζέ σκελετό για συχνή μεταφορά. Ο οικίσκος έχει δύο μέρη ανεξάρτητα με διαφορετικές πόρτες με περσίδες για ανακύκλωση του εξαερισμού σε συνδυασμό με αυτόνομο ανακλινόμενο παράθυρο. Κάθε μέρος φέρει ειδική πλαστική τουαλέτα ευρωπαϊκού τύπου με κάδο λυμάτων 200 λίτρα και ποδοαντλία καθαρισμού και αντιολισθητικό αλουμινένιο πάτωμα.
Κάθε μέρος έχει ξεχωριστό προθάλαμο με νιπτήρα κεραμικό με ποδοαντλία για πλύση με καθαρό νερό. Φέρει αντλία σαπουνιού και θήκη για χειροπετσέτες.

Ο οικίσκος έχει αυτόνομο φωτοβολταικο πάνελ για άνετο φωτισμό μέρα- νύχτα με την ενεργοποίηση κατάλληλων αισθητήρων κίνησης.

Εγγραφή
στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Εισάγετε τη διεύθυνση email σας στο πλαίσιο που ακολουθεί για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα μας προϊόντα και τυχόν προσφορές.
albawc-brand-logo

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ

Η alba ε.π.ε. είναι από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο να καλύψει τις ανάγκες αυτές και στη χώρα μας. 'Αρχισε τη δραστηριότητά της το 1999, τοποθετώντας πάνω από 250 χημικές τουαλέτες στις σεισμόπληκτες περιοχές των Δήμων Αττικής, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και την Γεν. Γραμματεία Πολ. Προστασίας.
June 21, 2024

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA