Χημική Τουαλέτα
μετατροπής σε Σταθερό Δίκτυο

ΧΗΜΙΚΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΔΙΚΤΥΟ

Η τουαλέτα είναι κατασκευασμένη από υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο, υλικό μη εύφλεκτο και μη πορώδη που επιτρέπει  αποτελεσματικό καθαρισμό και απολύμανση.

Οι διαστάσεις της είναι :

Εξωτερικό ύψος   233 cm
Εξωτερικό μήκος 106 cm
Εξωτερικό πλάτος 106 cm
Βάρος    76 kg

Η οροφή είναι κατασκευασμένη από υλικό ημιδιαφανές ώστε να εγγυάται ένα επαρκή πέρασμα του φωτός και διαθέτει αεραγωγό ώστε να επιτρέπει συνεχή αλλαγή του αέρα .

Η πόρτα είναι εφοδιασμένη με ένα σύστημα κλεισίματος με μεντεσέδες, ελατήριο και σύστημα ειδοποίησης που δείχνει αν η τουαλέτα είναι ελεύθερη ή κατειλημμένη .

Διαθέτει συσκευή χαρτιού υγείας ,συσκευή υγρού σαπουνιού  , καθρέφτη προσώπου, λεκάνη κεραμική  αρίστης ποιότητας & καζανάκι  και  νιπτήρα.

Το πάτωμα είναι από πλακάζ θαλάσσης επικαλυμμένο από  φύλλο αλουμινίου για τον εύκολο καθαρισμό του.

Η χημική τουαλέτα μετατροπής σε σταθερό δίκτυο είναι διαθέσιμη τόσο με λεκάνη ευρωπαϊκού τύπου, όσο και με τούρκικου τύπου.

Η εταιρία διαθέτει νέο συνδυασμό χημικής τουαλέτας μετατροπής σε σταθερό δίκτυο μαζί με ντουζιέρα.

 

Εγγραφή
στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Εισάγετε τη διεύθυνση email σας στο πλαίσιο που ακολουθεί για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα μας προϊόντα και τυχόν προσφορές.
albawc-brand-logo

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ

Η alba ε.π.ε. είναι από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο να καλύψει τις ανάγκες αυτές και στη χώρα μας. 'Αρχισε τη δραστηριότητά της το 1999, τοποθετώντας πάνω από 250 χημικές τουαλέτες στις σεισμόπληκτες περιοχές των Δήμων Αττικής, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και την Γεν. Γραμματεία Πολ. Προστασίας.
April 16, 2024

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA